Kvinoa-hirssiateria kasvisten kera. Gluteeniton ateria!
TischleinDeckDich on upean herkullinen ja ravinteikas quinoa-hirssi-ateria, johon liittyy runsaasti aromaattisia vihanneksia ja yrttejä. Arvokkaat ainesosat saadaan optimaalisesti kehon saataville lyhyen keittoprosessin kautta. Laadukkaat hiilihydraatit ja kasviproteiini takaavat kestävän kylläisyyden ja tasaisen energiansaannin – optimaaliseen suorituskykyyn jokapäiväisessä elämässä ilman turvotusta.
Helppo, nopea valmistaa sinulle sopivaksi: TischleinDeckDich on monipuolinen lounas kotiin ja toimistoon, täydellinen aterioiden väliin tai kevyeksi välipalaksi illalla – luonnollisesti ilman lisäaineita ja happo-emäs tasapainoa noudattaen!
TischleinDeckDichin perusresepti (yhdelle annokselle)
Valmistus kattilassa:
Sekoita 5 rkl (n. 50 g) TischleinDeckDichiä n. 200 ml vettä/liemi ja kiehauta välillä sekoittaen. Hauduta miedolla lämmöllä 4-5 minuuttia välillä sekoittaen.
Pikaversio vedenkeittimellä:
Laita 5 rkl (n. 50 g) TischleinDeckDichiä kulhoon, lisää 170 ml kiehuvaa vettä, sekoita ja anna levätä peitettynä 5 minuuttia. Tarkenna haluamallasi tavalla ja nauti.
Ravintotiedot perusreseptin annosta kohden:
731 kJ/133 kcal, rasvaa 1,75 g (josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,2 g), sokeria 2,85 g, suolaa 0,03 g
Raaka-aineet:
kvinoa*, hirssi*, kuivatut kasvikset 23% (perunat*, tomaatit*, porkkanat*, sipulit*, purjo*, herneet*), riisi*, basilika*, suolahella*, ruohosipuli*, persilja*, leipä*
Luomuviljelystä peräisin oleva ainesosa (DE-ÖKO-064)
Sitoutuminen puhtaaseen urheiluun: tuotteemme TischleinDeckDich® testataan säännöllisesti valikoitujen dopingaineiden varalta.